Преди над петнадесет години в гаража на семейното си жилище, Тодор Младеност поставя основите на фирма „ТМ-Пласт“. Тогава разпога едва с една отрезна машина, с помощта на която съумява да изкара продукция около от врата и прозорец на ден. Амбицията и стрежемът да задоволи желанията на клиента за качествен продукт, обаче, го довеждат до нужна от разрастване на „семейния“ бизнес.

Така след около 2 години фирмата закупува и първата си прозиводствена сграда, като не след дълго се налага разширяване на производството и построяване на още един производствен цех с прилежащ към него склад за материали и аксесоари за дограма и офиси, в които се извършват професионални консултации на клиентите.

Така през годините фирмата започва да се налага като качествен производител, точен, коректен и търсен за работа партньор.

Освен със собствена производствена база, ТМ-Пласт разполага и с добре подбран и в детайли подготвен екип за изработка и монтаж. Предлаганите от нас дограми се изработват в сътрудничество с водещи фирми, които притежават и прилагат системи за управление на качеството при производство на профили и обков.

Всеки произведен продукт е строго индивидуален и стреми да задоволи предпочитанията на клиента. Гарантираме дълъг експлоатационен живот, устойчивост, гъвкав модел при определяне на цените и константно отношение при задоволяване изискванията на нашите клиенти, прецизност по отношение на качеството на предлаганите материали и услуги. На това наше професионално кредо дължим отличната си репутация както в професионалните среди, така и в очите на онези, които с наша помощ промениха дома, офиса и сградите си.

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

ИСКАТЕ ЛИ ДА РАБОТИМ ЗАЕДНО?

ТМ-Пласт ЕООД се занимава с производство и монтаж на алуминиеви и PVC дограми от над 15 години. Доверете ни се!